top of page

Ik heb schulden, en nu?

Ik heb schulden, en nu?

Ik heb schulden, en nu?

Schulden (ongeacht hoe  hoog) zorgen voor veel onrust en stress.

U wordt wellicht overspoeld met aanmaningen van incassobureaus of misschien is er zelfs beslag gelegd op het loon, de uitkering of inboedel. Hebt u schulden waar u zelf niet meer uitkomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit gaan oplossen en/of een schuldhulpverleningstraject kan worden gestart. 

Als u schulden heeft is het verstandig om zo snel mogelijk hulp te zoeken om te voorkomen dat de schulden hoger worden of de gevolgen (bijvoorbeeld uit huiszetting, afsluiting energie & water) erger worden.

Samen bespreken wij de situatie, maken wij een overzicht van alle schulden en kijken we hoe we er weer controle over krijgen. Uiteraard kijken wij ook wat wij voor u kunnen betekenen door middel van bewindvoering of inkomensbeheer

ik heb schulden

Wij zijn in eerste instantie geen schuldhulpverlener wel kunnen wij u met bewindvoering of inkomensbeheer helpen. Dit is afhankelijk van de hoogte van de schulden en inkomen.

 

Wanneer u betalingsachterstanden hebt die binnen 6 maanden volledig betaald kunnen worden dan zullen wij zo snel mogelijk betalingsregelingen kunnen treffen met de schuldeiser(s).

Inkomensbeheer en bewindvoering zijn geschikt. 

Wanneer u schulden hebt en beschikt over voldoende financiële ruimte om deze schulden binnen een reëel tijdsbestek af te lossen dan zouden wij dit afhankelijk van een aantal zaken voor u kunnen regelen. 

Wanneer er sprake is van schulden die niet binnen een reële periode afgelost kunnen worden of omdat er geen financiële ruimte is, dan vragen wij  schuldhulpverlening aan bij de gemeentelijke kredietbank. Wij begeleiden u tijdens het gehele schuldhulpverleningstraject. Doordat wij samen de schulden in kaart hebben gebracht kan de gemeentelijke kredietbank vrij snel aan de slag. Omdat wij u begeleiden bij het traject zorgt dit voor rust en duidelijkheid. 

Bewindvoering is geschikt. 

Hebt u schulden waar u zelf niet meer uitkomt? Neem dan contact met ons op voor een gratis (en vrijblijvend) adviesgesprek.

ik heb schulden 045 bewind
bottom of page