top of page

Ik heb schulden, en nu?

Ik heb schulden, en nu?

Ik heb schulden, en nu?

Schulden (ongeacht hoe  hoog) zorgen voor veel onrust en stress.

Je wordt wellicht overspoeld met aanmaningen van incassobureaus of zelfs beslaglegging op  je loon of inboedel. Heb je schulden waar je zelf niet meer uitkomt, neem dan contact met ons op. 

Als je schulden hebt is het verstandig om zo snel mogelijk hulp te zoeken om te voorkomen dat de schulden hoger worden of de gevolgen (bijvoorbeeld uit huiszetting) erger worden.

 

Samen bespreken wij de situatie, maken wij een overzicht van alle schulden en kijken we samen hoe we weer controle erover krijgen. Uiteraard kijken wij ook wat wij voor u kunnen betekenen door middel van bewindvoering of inkomensbeheer

ik heb schulden

Wij zijn in eerste instantie geen schuldhulpverlener wel kunnen wij je met bewindvoering of inkomensbeheer helpen. Dit is afhankelijk van de hoogte van de schulden en inkomen.

 

Wanneer je betalingsachterstanden hebt die binnen 6 maanden volledig betaald kunnen worden dan zullen wij zo snel mogelijk betalingsregelingen kunnen treffen met de schuldeiser(s).

Inkomensbeheer en bewindvoering zijn geschikt. 

Wanneer je schulden hebt en beschikt over voldoende financiële ruimte om deze schulden binnen een reëel tijdsbestek af te lossen dan zouden wij dit afhankelijk van een aantal zaken voor je kunnen regelen. 

Wanneer er sprake is van schulden die niet binnen een reële periode afgelost kunnen worden of omdat er geen financiële ruimte is, dan vragen wij  schuldhulpverlening aan bij de gemeentelijke kredietbank. Wij begeleiden je tijdens de gehele schuldhulpverlening. Doordat wij samen de schulden in kaart hebben gebracht kan de gemeentelijke kredietbank vrij snel aan de slag. Omdat wij je begeleiden bij het traject zorgt dit voor rust en duidelijkheid. 

Bewindvoering is geschikt. 

Hebt je schulden waar je zelf niet meer uitkomt? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

bottom of page