top of page

Ik heb schulden, en nu?

Schuldsanering Heerlen

Op zoek naar een professionele & ervaring schuldsanering in Heerlen? Dan bent u bij 04 Bewind & Beheer aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren schuldhulpverlener dat ruime ervaring heeft in het begeleiden van mensen met schulden naar een schuldenvrije toekomst.

We bieden een persoonlijke aanpak (cliënten zijn bij ons mensen, geen dossiernummer) waarbij wij samen met u een plan van aanpak opstellen om uw schulden aan te pakken. We hebben contact met uw schuldeisers en melden u eventueel aan voor een schuldhulpverleningstraject (MSNP of WSNP) bij de gemeente Heerlen

Schulden brengen veel stress en zorgen met zich mee. Daarom bieden wij niet alleen financiële ondersteuning, maar ook emotionele en praktische begeleiding. We helpen je bij het opstellen van een budgetplan, geven advies over hoe je kunt besparen en bieden indien nodig doorverwijzing naar andere hulpverleningsinstanties. 

Als schuldhulpverlener Heerlen hebben wij ruime ervaring en kennis van de lokale wet - en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u optimaal ondersteunen en adviseren. Wij werken altijd in uw belang. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken wij uw situatie en kijken we hoe wij u kunnen helpen aan een schuldenvrije toekomst. 

Bedankt voor uw bericht! Wij streven ernaar om uw bericht binnen 2 werkdagen te beantwoorden!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page