top of page

Bereikbaarheid feestdagen 2023

Graag brengen we je op de hoogte van de bereikbaarheid & openingstijden van 045 Bewind & Beheer tijdens Kerst en Oud & Nieuw.Telefonische bereikbaarheid

In verband met de feestdagen (en de drukte in verband met het wijzigingen van de budgetplannen voor 2024) is zijn er geen telefonische spreekuren van maandag 25 december 2023 t/m 1 januari 2024. Uiteraard zijn wij wel per e-mail bereikbaar.


Het kantoor is gesloten op:

maandag 25 december 2023

Dinsdag 26 december 2023

Woensdag 27 december 2023

Maandag 1 januari 2024

Let op: op deze dagen zijn wij niet aanwezig en worden er ook geen e-mails beantwoordt.


Uitbetaling leefgeld

Krijg je op maandag of dinsdag leefgeld, dan wordt dit in verband met de Kerst overgemaakt op vrijdag 22 december. Krijg je leefgeld op maandag dan wordt in verband met Nieuwjaarsdag het leefgeld overgemaakt op vrijdag 29 december.


Extra geld aanvragen

Wil je (extra) geld voor Kerst of Oud & Nieuw? Vraag dit dan aan vóór 18 december a.s. per email. Wij beoordelen of extra geld mogelijk is zodat je het op tijd hebt voor Kerst of Oud & Nieuw. Let op: voor aanvragen gedaan na 18 december kunnen wij niet garanderen dat je het voor de Kerst / Oud & Nieuw hebt. Vraag extra geld dus op tijd aan!

Let op: extra geld is alleen mogelijk indien er geld voor is.Mocht je vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.


bottom of page