Ik heb schulden, en nu?

Ik heb schulden, en nu?

Schulden (ongeacht hoe  hoog) zorgen voor veel onrust en stress.

U wordt wellicht overspoeld met aanmaningen van incassobureaus of zelfs beslaglegging op uw loon of inboedel. Heeft u schulden waar u zelf niet meer uitkomt, neem dan contact met ons op. 

Als u schulden hebt is het verstandig om zo snel mogelijk hulp te zoeken om te voorkomen dat de schulden hoger worden of de gevolgen (bijvoorbeeld uit huiszetting) erger worden.

 

Samen bespreken wij uw situatie, maken wij uw schulden inzichtelijk en adviseren wij u om de situatie weer beheersbaar te maken. Uiteraard kijken wij ook wat wij voor u kunnen betekenen door middel van bewindvoering of inkomensbeheer

ik heb schulden

Wij zijn in eerste instantie geen schuldhulpverlener wel kunnen wij u met bewindvoering of inkomensbeheer helpen. Dit is afhankelijk van de hoogte van uw schulden en uw inkomen.

 

 

Wanneer u slechts betalingsachterstanden heeft die binnen 6 maanden volledig betaald kunnen worden dan zullen wij zo snel mogelijk betalingsregelingen voor u kunnen treffen met de schuldeiser(s).

 

Inkomensbeheer en bewindvoering zijn voor u geschikt. 

Wanneer u schulden heeft en beschikt u over voldoende financiële ruimte om deze schulden binnen een reëel tijdsbestek af te lossen dan zouden wij dit afhankelijk van een aantal zaken voor u kunnen op pakken. 

Wanneer er sprake is van schulden die niet binnen een reële periode afgelost kunnen worden of omdat er geen financiële ruimte is, dan vragen wij namens u schuldhulpverlening aan bij de gemeentelijke kredietbank. Wij begeleiden u tijdens de gehele schuldhulpverlening. Doordat wij samen uw schulden in kaart hebben gebracht kan de gemeentelijke kredietbank vrij snel aan de slag. Omdat wij u begeleiden bij het traject zorgt dit voor rust en duidelijkheid. 

Bewindvoering is voor u geschikt. 

Hebt u schulden waar u zelf niet meer uitkomt? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.