top of page
Mannen met Calculator

Budgetcoaching

Een budgetcoach begeleidt mensen tijdelijk met hun financiën.  De coach helpt bij het op orde krijgen van de financiën, helpt bij het opzetten van een financiële planning en ondersteunt bij het in balans brengen van inkomsten en uitgaven. 

Budgetcoaching is iets heel anders dan beschermingsbewind en inkomensbeheer. Bij budgetcoaching blijft de cliënt namelijk zelf volledig verantwoordelijk voor het beheren van uw financiën. Ook worden alle beslissingen omtrent de financiën zelf genomen. Waar een bewindvoerder en inkomensbeheerder de volledige financiën overneemt van een cliënt, coacht een budgetcoach alleen maar.  

Een budgetcoach leert de cliënt om onder andere een goede, duidelijke administratie aan te leggen en te kijken naar het inkomsten- en uitgavenpatroon. Bekijk ook onze werkwijze bij budgetcoaching. 

Voor budgetcoaching kent 045 Bewind & Beheer een aantal coachingstrajecten. Tijdens een coachingstraject helpen wij om orde te krijgen in uw administratie, zetten we budgetplan op en leren wij u om een goede administratie aan te leggen zodat u het overzicht niet kwijt raakt en financiële problemen en schulden voorkomen worden.

Voordelen budgetcoaching

  • U krijgt (weer) inzicht in uw financiën 

  • Handige & praktische tips 

  • Persoonlijke coaching

  • U leert hoe u uw financiële zorgen de baas kunt blijven

  • (tijdelijke) steun en toeverlaat

bottom of page